Bilge Kunduz Etkinlikleri Başlıyor

Bilge Kunduz, bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinliktir. Her yıl düzenlenen bu etkinliğe okul olarak da katılım sağlamaktayız. Katılmak isteyen öğrenciler belirtilen tarih aralığında istedikleri gün ve saatte aşağıda verilen linkten ve okul kodu ile etkinliğe katılarak yer alabilirler.

2021 yılında 8-12 Kasım haftasında 5, 6, 7, 8 sınıfında okuyan öğrencileri etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

NOT: 45 dk süren etkinliğe, bir kere girince size verilen süre içinde tamamlamanız gerekiyor, çıkıp yeniden girdiğinizde kaldığınız yerden devam etmiyor.

Etkinlik sonuçları okuldaki sorumlu öğretmenin sayfasına Aralık ayında düşecektir.

Öğrencinin sisteme giriş adresi

bilgekunduz.ankara.edu.tr/giris.php