İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret

Okulumuz Aile Birliği yönetimi ve öğretmnelerimizle Milli Eğitim Müdürümüze ziyaret gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz İbrahim SOYSAL, Müdür Yardımcımız Özlem Ayazoğlu, okulumuz adına öğretmenlerimiz Betül Özen, Öznur Özdemir, Zeliha Şimşek, Okul Aile Birliği Başkanı  ve yönetim kurulu üyeleri ile hem okulumuz hakkında konuştuk hem de Milli Eğitim Müdürümüzün ilimizde yaptığı projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Göreve geldiği ilk günden bu yana uzak yakın, köy merkez ayırt etmeden tüm okullara ulaşma gayretinde olan ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için imkanlarını seferber eden Milli Eğitim Müdürümüz Burak FETTAHOĞLU bizlerle de çok yakından ilgilendi, sorunlarımızı dinledi ve çözüm için bizlere destek olacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürümüze bizlere verdiği destekten ve bu sıcak ve samimi karşılamadan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

01-02-202301-02-2023

Yayın: 01.02.2023 - Güncelleme: 01.02.2023 14:22 - Görüntülenme: 337