Merhamet Duygusu

Değerler Eğitimi Kulübümüz öğretmen ve öğrencileri, ÇEDES Projesi kapsamında “merhamet”duygusuna vurgu yapmak için “Ballim Cafe”ye ve ardından da Beşirli sahilindeki hayvan barınağına ziyaret gerçekleştirdi.

Ballim Cafe’de çalışan Ayşeül ablaları, öğrencilerimize hem iş hayatına nasıl başladığından hem  de yaşadığı zorluklardan bahsetti. Öğrencilerin sorularını da tüm samimiyeti ile cevapladı. Anlattığı anıları ile de ne kadar sevgi ve merhamet dolu olduğunu bizlere gösterdi. Öğrencilerimizin kalbinde ve zihninde güzel bir yer edindiğini düşündüğümüz bu ziyaret esnasında bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı başta Ayşegül ablamız olmak üzere Ballim Cafe çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Beşirli'de hayvansever dostların kurduğu barınak ziyaretinde de bizlerle ilgilenen ve tüm sorularımızı içtenlikle cevaplayan, öğrencilerimizin merhamet duygularının harekete geçmesine vesile olan kardeşlerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 09:02 - Görüntülenme: 187