Okul Aile Birliği

Bener Cordan Ortaokulu Aile Birliği okul- aileler ve öğrenciler arasında bir köprü oluşturmayı; okulun amaçları doğrultusunda hedeflenen bilimsel ve sosyal kazanımlar için, Bener Cordan Ortaokulu müdürü, yardımcıları, öğretmen ve öğrencileriyle işbirliği içinde çalışmayı ve aşağıdaki görevleri yerine getirmek üzere kurulmuştur:

Görevler

1.     Okulun amaç ve eğitim ilkeleriyle eğitim faaliyetleri hakkında anne ve babaları aydınlatmak,

2.     Okulun programı, eğitimle ilgili yönetmelikleri konusunda öğrenci velilerini aydınlatmak,

3.     Öğrencilerin sorumluluk yüklenmelerine, dürüst nazik, saygılı, başarılı ve düzenli olmalarına katkıda bulunmak üzere aile ile işbirliği yapmak; öğrencilerin başarılarını toplu şekilde ana ve babalarına göstermek için imkanlar hazırlamak,

4.     Çocukların başarılarının artırılması için ana ve babalarla işbirliği yapmak,

5.     Öğrencilerin zamanında ve düzenli olarak okula devamlarının sağlanmasında veliler ve okul müdürlüğü ile işbirliği yapmak.

Bener Cordan Ortaokulunun açıldığı 2001- 2002 eğitim ve öğretim yılında kurulan Okul Aile Birliğimiz, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için planladığı çalışmalarını aşağıda belirtilen üyelerle devam ettirmektedir.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Asil Üyeler