May

Çevre için örnek ol veya örnek al eTwinning projesi kapsamında öğrencilerden gelen "eTwinning Nedir?" sorusunun cevabı videoları ile okulumuzda eTwinning bilinci oluşturmaya çalıştık. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize sorduk "eTwinning size neler kazandırdı?" sorusunu öğrencilerimize yönelttik. Öğrencilerimizden gelen yanıtlarla çok güzel bir eTwinning Günü videosu hazırladık.

May

Be a child in the digital world eTwinning Projesi ( Spain, Romania,Turkey) kapsamında BCDW haber bülteni hazırlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Çevren İçin Örnek Ol ve Örnek Al  adlı eTwinning proje ekibinin çalışmasını seyredelim.

Nis

"On The Right Path In Productıon" adlı eTwinning projesinin Nisan ayın çalışmalarında öğrenciler boyayarak kodlama etkinliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajlarını oluşturdu. Video kolajımızı aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.

Nis

Be A Child In The Digital World adlı eTwinning projemizin Nisan ayı öğrenci toplantısını gerçekleştirdik.

Nis

Just Code It! adlı eTwinning projesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız sebebiyle öğrencilerimizin sizlere küçük bir mesajı var. Mesajlarını boyayarak kodlama etkinliği ile takım çalışması olarak yaptılar. Ellerinize sağlık çocuklar. Sizlerin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.

Nis

Just Code It! adlı eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Nisan ayın mozaik kodlama çalışması yaptılar. Ortak okulların her birinin hazırlamış olduğu mozik çalışmaları çaprazlama diğer okullara gönderilecek kodlayarak boyama tekniği ile harfler renklendirildi ve ortaya bir kodlama programının adı çıktı. Bizim öğrencilerimize blok kodlama programı olan Scratch programının harflerini oluşturmak düştü. Ortaya hangi programın çıkacağını bilmeden kodlanmış harfleri boyadılar. Bilgisayarda görüntünün nasıl oluştuğunu temel alan bu kodlamada öğrenciler öğrenirken boyama yaptı. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

eTwinning projesi kapsamında, Teknoloji Bağımlılığına yönelik öğrencilerle webinar düzenlendi.

Nis

eTwinning projesi kapsamında Orman Haftası sebebiyle öğrenciler Tohumdan Fidana şarkısını seslendirdi ve sözlerini ingilizce alt yazı olarak ekleyerek işbirliği çalışması yaptılar.

Nis

Just Code It! adlı eTwinning projesi kapsamında öğrenciler kodla büyü sitesinde kendi hızlarında ilerliyerek kodlama öğrenirken, bilgisayarsız senaryo kartları ile de en kısa yoldan soruları çözüm üretme algoritmaları ile kodlamaya ilk adımlarını attılar.

Nis

Authentic Coding(Otantik kodlama) eTwinning projesi etkinliği olarak isimlerimizi bileklik olarak kodladık. Etkinlik videomuzu seyredebilirsiniz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımizin kabul yıl dönümü olması sebebiyle okulumuz öğretmenlerinden Gülcan Eroğlu ve öğrencileri çok güzel bir çalışma hazırladılar. Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan orjinal resimler ve öğrencilerin seslendirmesi ile Mehmet Afif Ersoy'un hayatını anlatan bir animasyon video hazırladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.