Ara

Okulumuz rehberlik servisi ve Yeşilay kulübünün beraber yürüttüğü bir çalışma ile Teknoloji Bağımlılığı konusunda okulumuz öğrencilerine ardından okulumuz velilerine bilgilendirme semineri verilmiştir. 5. Sınıflarımızda derslikte de devam eden bu bilgilendirme çalışmaları çağımızı ilgilendiren önemli bir konudur. Katılım sağlayan velilerimize ve semineri veren Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzu Kıbrıs Gazileri ziyaret etmiştir. Öğrencilerimizle birlikte buluşan Gazilerimiz Kıbrıs savaşında yaşadıkları acı, tatlı anıları öğrencilerimizle paylaşırlarken, öğrenciler de o günlerle ilgili merak ettikleri soruları yönelterek aralarında Vatan ve Millet sevgimizi pekiştirecek güzel bir sohbet geçmiştir. Duygusal ve güzel anlar yaşanan bu söyleşi için Gazilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimci Şair ve Yazar Nuriye Erdoğan okulumuzda düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde öğrencilerimizle buluştu. Kitapları ilgiyle okunan Trabzonlu yazarımız, öğrencilerimize hem yazarlık macerasını anlattı hem de öğrencilerin kitapları ve yazarlıkla ilgili sorularını yanıtladı. Söyleşi, kitapların imzalanması esnasında da devam etti. Yazarımıza okulumuz adına teşekkür ediyor ve yeni kitaplarının çıkmasını heyecanla bekliyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında slogan yarışması düzenlenmektedir. Son katılım tarihi 8 Aralık Cum günüdür. Sloganlar her sınıfın Türkçe öğretmenine teslim edilecektir. Yarışmanın detayı için sınıfınızın Türkçe Öğretmenine başvurabilirsiniz.

Kas

Mezun öğrencilerimiz ile bu yıl ki 8. sınıf öğrencilerimiz biraraya geldi. Mezun öğrenciler 8. sınıf öğrencileri sınıflarında derslerde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. 8. Sınıf öğrencilerimiz LGS hazırlık sürecinde merak ettiklerini mezunlara sorarak bu süreci nasıl aştıklarını, nasıl bir çalışma temposu ile başarı elde ettiklerini sordular. Meraklarını gideren 8. sınıf öğrencilerimiz ve eski okulunu ziyaret ederek öğretmenlerini gören mezunlarımız güzel ve mutlu bir gün geçirdi.

Bizleri kırmayıp geldikleri için mezun öğrencilerimize teşekkür eder, hem mezunlarımıza hemde 8. sınıf öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz.

Kas

Küçük Kızlar Hentbol takımı katıldığı maçların sonucunda il Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, gelecek maçlarda başarılar dileriz.

Kas

10 Kasım Anma Töreni okulumuzda saat 09:05 de çalan siren ile başladı, ardından çok amaçlı salonda düzenlenen şiirler, oratoryo ve koro ile devam etti.

Bize bu aziz vatanı bırakan Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha minnetle andık.

Bu ışık asla sönmeyecek

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda muhteşem bir törenle kutladık. Öğretmen öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen törende Türk bayrakları ellerden düşmedi ve gökyüzüne gönderilen kırmızı- beyaz balonlarla adeta bir şölen yaşadık. Öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla şiirlerini okudu şarkılarını söyledi. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize eşlik etti, velilerimizde bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadı ve 100. yıl marşını büyük bir coşkuyla söyledik. Okulumuzu sınıflarımızı ve bahçemizi kırmızı beyaza boyayarak Nice yüzyıllara mesajı verdik…

Kas

Ortahisar Belediyesinin düzenlemiş olduğu kitap fuarına okulumuz 6H ve 6K sınıfı öğrencisileri de ziyaret etti. Türkçe öğretmeni Esma H. eşliğinde yapılan ziyarette öğrenciler stantları gezerek kitapları inceledi.

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir coşku ve gurur içinde kutluyoruz!

Bu coşkuyu zirveye taşıyacak birbirinden özel tören ve etkinliklere okulumuz olarak etkinlikler düzenliyoruz. Okulumuz öğrencilerinin okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde düzenlemiş olduğu 100. yıl kareografi videosuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyetimizin 100, yılı Kutlu Olsun.

Okulumuz öğretmenlerine ait veli görüşme saatlerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Sayın veliler görüşmek istediğiniz öğretmenin tabloda belirtilen görüşme saatine uyarak öğretmenler ile görüşebilirsiniz. Bilgilerinize.

9-14 Ekim Tarihleri arasında tüm dünyada Erasmus Günleri etkinlikleri gerçekleşmiştir. Okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşenur Ş., Türkçe Öğretmeni Zeliha Ş., Görsel Sanatlar öğretmeni Firdevs B. ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nükef A.'un rehberliğinde öğrenciler Erasmus Uçakları hazırladı ve gitmek istedikleri ülke bayrakları ile süsleyerek uçurdu, Erasmus'un kendileri için ne anlam ifade ettiğini içeren şiirler yazdı, Erasmus kelimesinin baş harflerinden akrostiş şiir yazdı, resimler yaptılar ve bu yaptıklarından Erasmus Days Panoları oluşturdular. Emeği geçen öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çocuk Edebiyatının güçlü kalemlerinden Yazar Havva TEKİN okulumuzda öğrencilerimizle buluştu. Yazarımız hem öğrencilerimiz sorularını cevapladı hem de kitaplarını tek tek imzaladı. Yazarımıza ziyareti için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi 1. Dönem Sınav Tarihleri

Okulumuz çok amaçlı salonunda 5. sınıf öğrencilerimize yönelik "Trafik Güvenliği" isimli bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmeyi Trafik Şube müdürlüğünden gelen polis memuru yapmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.