Trabzon İl Milli Eğitim Arge ekibinin düzenlemiş olduğu, çeşitli okullardan Erasmus kapsamında yapılan etkinlikleri tanıttıkları, öğrencilerin eğlenceli vakit geçirebilecekleri atölye faaaliyetlerinin olduğu etkinlik alanına okulumuz olarak bizde öğrencilerimizle katıldık.

Her yıl Tübitak 4006 Kapsamında düzenlenen Bilim Sergileri için okulumuzun geçen yıl yapmış olduğu başvuru sonucu Eylül ayı sonunda belli oldu. İlimizden kabul edilen 65 proje sergisinden biri de bizim okulumuz olmuştur. Yıl sonunda yapılacak olan serginin koordinatörlüğünü Fen Bilimleri öğretmenimiz Osman Küçük, sergide projesi bulunan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dileriz.

Yazılı ve Uygulamalı Sınavlara Yönelik Sıkça Sorulan Sorular için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı 14 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Her yıl ERASMUS DAYS etkinlikleri okullarda düzenlenmektedir. Okulumuzda bu yıl 4 farklı etkinlik ile bu faaliyetlerin içinde yer almaktadır.

9-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklerimiz aşağıdaki gibidir.

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi için >>>

TIKLAYIN

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başladı. Tüm hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan ilköğretim haftasına büyük bir coşku ve heyecanla başladık.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) ilişkin kılavuz yayımlandı. Buna göre, Bakanlığa bağlı resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik düzenlenecek kurslar için başvurular 24-28 Ağustos'ta alınacak.

Tem

2023 LGS yerlestirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre 10 Trabzon Fen lisesi, 10 diğer fen liseleri, 69 Anadolu Lisesine öğrencimiz yerlesmistir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 16 Haziran cuma günü öğrencilerin karneleri alması ile sona erdi. Öğrenciler sınıflarında öğretmenlerinden karneleri aldıktan sonra yapılan tören ile bu yıl içerisinde çeşitli faaliyetlerde(eTwinning projeleri, deneme sınavları, yıl başarı puanları, sportif faaliyetler vb.) başarı gösteren öğrencilerimiz kürsüye davet edilerek onurlandırıldı. Öğrencilerimizin başarılarını tebrik eder, bir sonraki yıla hazır olmak üzere mutlu, eğlenceli ve bolca dinlenecekleri bir tatil geçirmelerini dileriz.

Haz

"Sound of Pages"(Sayfaların Sesi) adlı eTwinning projesinde yer alan öğrenciler proje katıım belgelerini cuma günü yapılan törende okulumuz müdürümüz İbrahim Soysal'dan teslim aldılar. Göstermiş oldukları azim ve gayretten ötürü öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Bener Cordan Ortaokulu özel eğitim sinifi 2022-2023 yılı mezunları için kep atma düzenlendi. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan tören velilerimizin de katılımı ile heyecanlı ve duygusal sahnelere anlara vesile oldu. Mezun öğrencilerimizin yolları ve bahtları açık olmasını olmasını diliyoruz.

Haz

Bener Cordan Ortaokulu 2022-2023 yılı mezunları için kep atma düzenlendi. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan tören velilerimizin de katılımı ile heyecanlı ve duygusal sahnelere anlara vesile oldu. Mezun öğrencilerimizin yolları ve bahtları açık olmasını, başarılarının daim olmasını diliyoruz.