Haz

Bener Cordan Ortaokulu 2022-2023 yılı mezunları için kep atma düzenlendi. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan tören velilerimizin de katılımı ile heyecanlı ve duygusal sahnelere anlara vesile oldu. Mezun öğrencilerimizin yolları ve bahtları açık olmasını, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

May

Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri trafik eğitim parkına ziyarete gitti. Parkurda trafik kurallarına dikkat çekerken, trafik görevlileri ile vakit geçirdiler.

May

Güzel Sanatlar lisesi sınavına girecek öğrencilerle AGSL'ne düzenlenen gezide  okulun resim ve müzik öğretmenleri tarafından bilgi verildi, okul tanıtıldı.

May

Bener Cordan Anaokulu öğrencileri maske boyama etkinliğine katıldı.

May

Okulumuzun Yıldız Kızlar Hentbol takımı Trabzonda yapılan Türkiye yarı finallerinde 4'te 4 başarı sergileyerek finallere çıkmaya hak kazanmıştır. Öğretmenleri Meltem Yarımbıyık  ve öğrencilerimizi tebrik eder, finallerde başarılar dileriz

May

Sound of Pages adlı eTwinning projesinin öğrencileri 9 Mayıs eTwinning günü için pano düzenledi. Tüm dünyada her yıl 9 Mayıs günü eTwinning günü olarak kutlanmakta ve çeşitli etkinlikler yapmaktadır.

May

Okulumuz 7E Sınıfı öğrencileri TÜrkçe Öğretmeni Rahşan Seymen ve Müdür yardımcısı İsmail İsmailoğlu rehberliğinde Ortahisar'da bulunan Kanuni Sultan Süleymanın doğup 15 yaşına kadar yaşadığı evi ziyaret etti. Dönemin ambiyansını yansıtan kıyafetleri giyen çocuklar o dönemi canlandırdı.

May

Okulumuzda "Sound of Pages" adlı eTwinning projesi kapsamında "Kitabımın Kahramanıyım" adlı etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlikte öğrenciler sevdiklerim kitabın kahramanına bürünerek okula geldi. Kitapları ve kıyafetleri ile tanıtıcı fotoğraflar çekildi. Proje öğrencilerinin yanı sıra istekli olan tüm öğrenciler etkinliğe katılım sağlaması ile okulda renkli bir bayram havası oluştu. Rengarenk kıyafetleri ve enerjileri ile etkinliğe katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Ulaştırma Bakanlığı ve BTK akademi işbirliği ile düzenlenen robotik kodlama tırı okulumuzu ziyaret etmistir. 2 günlük süreç içinde 5. Sınıf ogrencileri etkinliğe katılarak robotik kodlamaya temel giriş yaptılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile kutlandı. Kutlama töreni anasınıfı gösterileri, koro gösterileri, özel eğitim sınıfı gösterisi, ve yarışmalar ile öğrencilerin bolca eğlendiği bir gün olmuştur. Katılım sağlayan velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Bener Cordan Ortoakulu öğretmen kadrosu iftar yemeğinde bir araya toplandi. Organizasyonu düzenleyen okul idaresi ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Firdevs B.Bayat'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Yıldız Kızlar Hentbol takımı il Birincisi olmuştur. Takımı ve öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Andığımız bu haftada Kıbrıs Gazileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle söyleşi yaptı. Öğrencilerimizin meraklı soruları yanıtlayarak ve anlattıkları acı- tatlı anılarla öğrencilerimizle vakit geçirdiler. Bu anlamlı ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıl dönümünü, okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan tören ile kutlandı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 102. yılı okulumuz çok amaçlı salonunda kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Özgür Çavdar yaparken öğrencilerimizin okuduğu şiirler, söylediği şarkılarla etkinlik tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.