Etiket Sonuçları: Erasmus

ÖĞRETMENLERİMİZ İSPANYA'DA İŞBAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

ÖĞRETMENLERİMİZ HOLLANDA'DA İŞBAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında 9-15 Haziran 2024 tarihleri arasında müdür yardımcısı Emre Turan ve İingilizce öğretmenimiz Ayşenur Şen , Hollanda'nın Amsterdam şehrinde "Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı İşbaşı Gözlem Faaliyetini gerçekleştirdiler.

Faaliyeti başarıyla tamamlayan öğretmenlerimiz belgelerini alarak, edindikleri kazanımları ve öğrendikleri yenilikçi uygulamaları ilimize ve kurumumuza geri döndüler.

ÖĞRETMENLERİMİZ MACARİSTAN'DA İŞBAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Trabzon İl Milli Eğitim Akreditasyonu sebebiyle Avusturya/ Viyana'ya isbaşı gözlem faaliyetine giden öğretmenlerimiz, dönüşte okul öğretmenlerimize bilgilendirne yaptı. Ziyaret ettikleri okul hakkında bilgi verdiler.

Deneyimlerini bizimle paylaşan öğretmenlerimiz Zeliha Şimşek ve Gülcan Eroğlu'na teşekkür ederiz.

ÖĞRETMENLERİMİZ AVUSTURYA'DA İŞBAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında Türkçe öğretmenimiz Zeliha ŞİMŞEK ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gülcan EROĞLU, Avusturya'nın Viyana şehrinde Wiener Mittelschule Leipziger Platz Okulu'nda "Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı İşbaşı Gözlem Faaliyetini gerçekleştirdiler. Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz İl Milli Eğitim Erasmus + Okul Eğitimi alanında akreditasyonuna kabul edilmişti. Bu kapsamda okulumuz öğretmenlerinden Zeliha Ş. ve Gülcan E.'u 25 Şubat-2 Mart arasında Avusturya-Viyana'da işbaşı gözlem hareketliliğine katılacaktır. Öğretmenlerimiz 21 Şubat Çarşamba günü ARGE binasında düzenlenen faaliyet öncesi bilgilendirme toplantısına katılarak faaliyetle ilgili bilgi aldılar,  Öğretmenlerimize şimdiden iyi yolculuklar dileriz. Edinecekleri bilgi ve tecrübeleri dinlemeyi dört gözle bekliyoruz.

9-14 Ekim Tarihleri arasında tüm dünyada Erasmus Günleri etkinlikleri gerçekleşmiştir. Okulumuzda çeşitli etkinlikler yaptık. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşenur Ş., Türkçe Öğretmeni Zeliha Ş., Görsel Sanatlar öğretmeni Firdevs B. ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nükef A.'un rehberliğinde öğrenciler Erasmus Uçakları hazırladı ve gitmek istedikleri ülke bayrakları ile süsleyerek uçurdu, Erasmus'un kendileri için ne anlam ifade ettiğini içeren şiirler yazdı, Erasmus kelimesinin baş harflerinden akrostiş şiir yazdı, resimler yaptılar ve bu yaptıklarından Erasmus Days Panoları oluşturdular. Emeği geçen öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Her yıl ERASMUS DAYS etkinlikleri okullarda düzenlenmektedir. Okulumuzda bu yıl 4 farklı etkinlik ile bu faaliyetlerin içinde yer almaktadır.

9-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklerimiz aşağıdaki gibidir.